Hoe Coaches & Experts doorlopend nieuwe klanten aan zich binden en een zes cijferige omzet per jaar verdienen met deze simpele funnel

...zonder bezig te hoeven zijn met 'marketing moetjes' ...

Ik laat je de strategie stap voor stap zien in mijn gratis online presentatie: 

ESTHER MEGENS Internet ondernemer  

Deze linkerfoto stamt uit 2015, toen ik net mijn schoen accessoirelabel Molinis had gelanceerd na 4 jaar productontwikkeling. Nog geen twee jaar later werden de Molinis wereldwijd online verkocht en dacht ik...en nu dan? 

Door op een dag tijdens het mediteren te vragen aan het universum 'wat wil je dat ik ga doen' kreeg ik nog geen drie maanden later een hele nieuwe manier van online een bedrijf opbouwen voor m'n neus geschoteld en raakte ik geobsedeerd. Een manier waarmee ik in Nederland en Belgie Kennisondernemers op een eenvoudige maar krachtige manier kan helpen opschalen met hun bedrijf.  

Door het eerst zelf toe te passen ben ik daar meteen al succesvol mee geworden (lees: meteen + 10k per maand omzet en hoger) en heb ik ondertussen al tientallen experts en coaches ook succesvol mogen helpen om uit de 'uurtje factuurtje' ratrace te komen en te gaan staan voor wat ze echt waard zijn.

Ik heb 18 jaar ervaring in marketing, sales en business en ik doe zelf precies datgene wat ik anderen leer. Als jij een Coach of Expert bent en je helpt het liefste andere mensen met hun gezondheid, welzijn, geluk of bedrijf, dan laat ik je graag zien hoe jij nu eindelijk de volgende grote groeistap kunt zetten. 

Na de online presentatie weet je

1. Hoe je binnen 24 uur van klik naar klant gaat, ook al heeft diegene nog nooit van jouw dienst gehoord en ook al vraag je 3.000 euro of meer

2. De beste manier om je omzet te verdubbelen of verdriedubbelen, terwijl je jouw klanten nog beter helpt en een grotere impact maakt op de wereld (je hoeft daar absoluut niet harder voor te werken)

3. Ik laat je dezelfde strategie en het systeem zien die ik gebruik voor mijn business, waarmee je doorlopend nieuwe klanten naar je toe trekt die met jou willen werken omdat ze je kennen en vertrouwen

4. Een nieuwe groei mindset waardoor je niet meer overweldigd wordt door alle "online marketing moetjes", zoals SEO, bloggen, youtube marketing en podcasts. Wie heeft hier immers de tijd voor?