Hoe Coaches & Experts doorlopend nieuwe klanten aan zich binden en een zes cijferige omzet per jaar verdienen met deze simpele funnel

...zonder bezig te hoeven zijn met 'marketing moetjes' ...

Ik laat je de strategie stap voor stap zien in mijn gratis online presentatie: 

ESTHER MEGENS Internet ondernemer  

Deze linkerfoto stamt uit 2015, toen ik net mijn schoen accessoirelabel Molinis had gelanceerd na 4 jaar productontwikkeling. Nog geen twee jaar later werden de Molinis wereldwijd online verkocht en dacht ik...en nu dan? 

Door op een dag tijdens het mediteren te vragen aan het universum 'wat wil je dat ik ga doen' kreeg ik nog geen drie maanden later een hele nieuwe manier van online een bedrijf opbouwen voor m'n neus geschoteld en raakte ik geobsedeerd. Een manier waarmee ik in Nederland en Belgie Kennisondernemers op een eenvoudige maar krachtige manier kan helpen opschalen met hun bedrijf.  

Door het eerst zelf toe te passen ben ik daar meteen al succesvol mee geworden (lees: de eerste maanden + 10k per maand omzet en hoger) en heb ik ondertussen al tientallen Experts en Coaches ook succesvol mogen helpen om uit de 'uurtje factuurtje' ratrace te komen en te gaan staan voor wat ze echt waard zijn.

Ik heb meer dan 18 jaar ervaring in marketing, sales en business en ik doe zelf precies datgene wat ik anderen leer. Als jouw passie is om anderen te helpen met hun gezondheid, welzijn, geluk of bedrijf, dan laat ik je graag zien hoe jij nu eindelijk de volgende grote groeistap kunt zetten. 

Na de online presentatie weet je

1. Hoe je je agenda wekelijks gevuld krijgt met potentële klanten die op de beste manier door jou geholpen willen worden met hun probleem en daar veel geld voor over hebben 

2. Wat ervoor nodig is om op te schalen en jezelf los te wrikken van het aantal uren dat je nodig bent, terwijl je jouw klanten nog beter helpt en een grotere impact maakt op de wereld 

3. Ik laat je dezelfde strategie en het systeem zien die ik gebruik voor mijn business, waarmee je doorlopend nieuwe klanten naar je toe trekt die met jou willen werken omdat ze je kennen en vertrouwen

4. Een nieuwe groei mindset waardoor je niet meer overweldigd wordt door alle "marketing moetjes", zoals SEO, bloggen, youtube marketing en podcasts. Wie heeft hier immers de tijd voor?